En app for Hva som skjer

Publisert . Sist endret . i kategorien IT

Lurer du på hva som skjer i Mandal, Lindesnes Audnedal, Åseral eller Marnardal? Hvor besøket ditt kan overnatte eller hva dere skal finne på i morgen? Last ned appen "Visit Lindesnesregionen" og ha informasjonen tilgjengelig rett i lomma.

Nå kan du laste ned info-appen for Lindesnesregionen. Dette er en app med oversikt over overnattingssteder, spisesteder, butikker og aktiviteter i Lindesnes- og Listerregionen. I tillegg inneholder den en rå arrangementskalender som viser hva som skjer. Last den ned og sjekk den ut da vel.

iPhone

Android app on Google Play

For at arrangementskalenderen skal holdes godt oppdatert er man avhengig av at dere melder ifra om deres arrangementer. Registrer dem på www.lindreg.no eller send informasjon og bilder til

Registreringsskjema