Kommunereformen 2.retningvalg

Publisert . Sist endret . i kategorien Kommunereformen

audnedal framover logo ny2Audnedal kommunstyre gjorde i går vedtak om 2.retningsvalg i kommunereformen. Her kan du se hele debatten på video, og lese vedtaket.

Styringsgruppa i «Lyngdal 4» og styringsgruppa i «Midtre Agder» møtes henholdsvis 29. juni og 30. juni for å oppsummere kommunestyrevedtakene og beslutte veien videre. Det sendes ut ny informasjon når oppsummering og veien videre er nærmere klarlagt.

Under ser du videoen fra Kommunereformdebatten. Dette er del 3 av 3 deler av kommunestyremøte. Resten kommer i løpet av helga.

Vi minner om at ved å gå inn direkte på YouTube (nederst i høyre hjørne på videoavspilleren under) vil dere kunne finne videoen delt opp i kapittel, for å gjøre det lettere å navigere i den. Velg da "beskrivelse" og trykk på det aktuelle tidspunktet du ønsker å gå til. "Vis mer" vil vise alle kapittel.