Siste nytt om kommunereformen

Publisert . Sist endret . i kategorien Kommunereformen

MidtreAgder 2Lyngdal4 2Vi anbefaler alle kommunenes innbyggere og lese seg opp på hva som skjer med kommunesammenslåingsplanene. Det kommer informasjon i postkassene i nær framtid, men allerede nå kan dere lese informasjonen her. Folkemøtene ble avholdt 26. og 27.mai, og du kan se video eller høre lyd fra dem på vår YouTube kanal. (Husk å trykke "vis beskrivelse" fra datamaskin. Da vil du få opp en oversikt over alle innleggene og ved å trykke på tidene kan du hoppe mellom dem.

Her kan dere lese mer på de siste dokumentene oppdatert 5 juni 2015

youtubeSe film eller lydopptak fra folkemøtene på vår YouTube kanal. (Husk å trykke "vis beskrivelse" fra datamaskin. Da vil du få opp en oversikt over alle innleggene og ved å trykke på tidene kan du hoppe mellom dem.