Tildelte prosjektmidler

Publisert . Sist endret . i kategorien Kunngjøringer

audnedal-topplogo 2012Audnedal folkebibliotek var med å sende inn to prosjektsøknader til Vest-Agder fylkeskommune, og fikk tildelt henholdsvis kr. 20.000,- og 30.000,-.

1.

Høsten 2012 er Byremo ungdomsskole med i kombinasjonsbiblioteket på Byremo.  Vi ønsker å sette fokus på å beholde leseren (spesielt guttene) også etter 7. klasse, og vil prioritere 7. og 8. klasse for å videreutvikle gode lesevaner i 9. og 10.  Det er en stor utfordring å finne lettleste bøker til denne gruppen som samtidig fanger gutters interesse uten at innholdet blir for barnslig.  For å nå gutters interesser kan bla fagboken tas mer i bruk, bruk av teknologi og elevene tar del i innkjøpsprosessen.  Vi søkte om midler og ble tildelt kr. 20.000,-.

2.

Bibliotekene i Marnardal, Åseral, Hægebostad og Audnedal (MÅHA) fikk tildelt kr. 30.000,-.  Vi ønsker å fokusere på de voksne innbyggerne i kommunen og utvikle biblioteket som møteplass.  Vi vil gjerne gi brukerne vi allerede har ny inspirasjon ved våre tilbud, men ikke minst inspirere og overraske de vi ikke har nådd ut til enda.  Vi må markedsføre bibliotekene, og vi ønsker å ha formidling for voksne brukere.  Ved å kontakte lokalt kultur- og foreningsliv møter vi publikum der de er. Kanskje finner dere oss på Eikerapen Roots festival?