Der ingen skulle tru, på Konsmo

Publisert . Sist endret . i kategorien SENIORSIDA

ob1Torsdag 30.oktober hadde vi besøk av Oddgeir Bruaset i Flerbrukshallen på Konsmo.

 

Forfatteren er blant annet kjent fra den populære NRK-serien "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu". Dette var også utgangspunktet for kvelden, og Bruaset gikk i dybden på noen av historiene til mennesker han hadde møtt i forbindelse med programmet.

ob225 stykker hadde tatt turen til Kosnmo denne kvelden for å høre på foredraget. Med dempet belysning, levende lys og vakre skildringer fra bygde-Norge ble dette en lun og trivelig kveld i høstmørket i Audnedal. 

Arrangementet var et gratis tilbud, gjennom samarbeid mellom Biblioteket, Kulturenheten og Audnedal Frivilligsentral - og en del av Den Kulturelle Spaserstokken. 

I pausen var det muligheter for å kjøpe både den nye boken til Bruaset og de tidligere utgavene. I mellom salget ble det servert kaker og kaffe, og det ble også tid til sosialt samvær. De aller fleste fikk sikret seg ett eller flere eksemplarer av bøkene. 

Tema for kvelden var refleksjoner over tid, lykke og bærekraftig miljøutvikling. Både arrangører og fremmøtte hadde en særdeles hyggelig aften. ob4