Takkebrev fra Konsmo IL

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Helle stadion 2012Rådmannen mottok et takkebrev for støtten Konsmo IL har fått av kommunen for byggingen av et "nytt Helle stadion". Et anlegg med en totalkostnad på 5,4 millioner ble bygget i 2010, og har ført til at klubben nå har en av de flotteste fotballbanene i fylket. Sammen med et friidrettsanlegg og en flerbruksbane, er idrettslaget garantert gode fasiliteter de neste årene.

KJÆRE AUDNEDAL KOMMUNE v/rådmann

Hele bygda takker dere hjertelig for deres bidrag i bygging og restaurering av både flerbrukshall, trimrom og Helle stadion.
En fantastisk flott flerbrukshall, et trimrom som er i ferd med å få helt ypperlige fasiliteter, en topp moderne fotballbane med det ypperste i miljøvennlig kunstgress, en 400 meters løpebane i rødt sandfylt kunstgress med tilhørende friidrettsanlegg, og en flerbruksbane til bruk for tennis, volleyball, håndball eller badminton.

Byggeboomen har kostet idrettslaget en god del utgifter, selv om fantastisk dugnadsinnsats til en verdi av nærmere en 1 million kroner har hjulpet godt på.

Se Konsmo IL's nye nettsider her