Odd Nordstoga på Byremo

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt


Odd Nordstoga på ByremoMandag 19. mars leverte Odd Nordstoga med band en fantastisk skolekonsert for alle skolene i kommunen i ballhallen på Byremo. En opplagt og humørfyklt telemarking drog til med den ene kjente låta etter den andre, og elever fra 1.klasse på barneskolen til 3 klasse på videregående lot seg begeistre, og både sang og klappet med.

Helt fra første tone på den svært så gjenkjennelige låta "Heim te mor" hadde Odd Nordstoga hele hallen i si hule hånd. Når han så begynte å fortelle om sine klumsete barneår med trekkespill, og at forelskelse var årsaken til overgangen til gitar, var siste rest av skepsis hos publikum feid vekk. Så da han så bestemte seg for å synge grisevisa "kveldsong for deg og meg" skal Grindheim IL være glad for at taket er såpass høyt der inne. For det kunne ikke være langt unna at det reiste seg.

Resten av timen ble en flott opplevelse med en av Norges mest folkekjære artister. Og med sin bakgrunn fra Vinje i Telemark tror jeg nesten at Odd følte det var som å kome "heim te mor" på Byremo denne mandagsformiddagen.

Etter konserten stilte en velvillig visesanger villig opp for autografhungrige ungdommer. Noe som nesten gjorde at 7.klasse på Konsmo skole kom for seint til bussen hjem. 

Du kan lese mer og se flere bilder fra konserten på Byremo ungdomsskole sine sider.