Arbeid på hjemmesida pågår

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Informasjon om nettsideneNettsiden til Audnedal kommune er under ombygging og vil derfor til tider kunne fremstå som noe merkelig i den nærmeste fremtid. Vi ber om forståelse, og håper at vi vil ha siden på plass i løpet av ikke så alt for lenge.

Et spesielt fokus har vært hastigheten. Den er nå forbedret kraftig, men dessverre har dette igjen ført til store problemer som det jobbes hardt med å løse.

Blant annet blir tema/tjenester oppdaterte, og fjernes inntil videre. Dere finner nødvendig forhåpentligvis informasjon under organisasjon eller FOR DEG om innbygger.

Vi minner også om at eldre nyheter som har falt ut av framsida, kan sees via aktuelt i toppmenyen, eller via de små pilene rett til vensre for INFOEN og information in English på framsida.

Vi setter også veldig pris på konkrete tilbakemeldinger på ting dere har problemer med å finne fram til.

Send forslag til forbedringer til

På forhånd takk

{jacomment on}