Audnedal Framover
Her vil du finne de siste nyhetene fra framsida.

Rådhuset endrer seg

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Ny respepsjonsdesk er bare en av mange endringer på rådhuset på Konsmo i disse dager. Det står litt på hodet, og mange av våre ansatte er allerede flyttet til Lyngdal,samt at nye er innkvartert.

Vi anbefaler at du slår på tråden, ringer, telefonerer eller kanskje sender en epost før du møter på rådhuset de neste ukene . Så slipper du unødvendig bomtur.

ny resepsjon1

Nyåpning av Audnedal stasjon

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Fredag 30.juni var det åpningsfest på "nye" Audnedal stasjon. Her kan dere se livesendingen vi sendte på facebook + talene etter kakespisingen som dere gikk glipp av under livesendingen. I tillegg har Bane Nor laget en film med stillbilder fra prosessen.

Bildedokumenteringsprosjekt - Kulturminner

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Ferjevarsling fotograf-Maren Holte Audnedal kommune har satt i gang et bildedokumenteringsprosjekt. I forbindelse med kulturminneplanen som skal opp i kommunestyret 20.juni, ønsker vi og samle inn bilder fra så mange som mulig av disse stedene i lista under.
Vi ber om hjelp fra lokale fotografer som kanskje sitter på, eller kunne tenke seg og ta en tur for å ta flotte bilder av disse kulturperlene.