Skriftstørrelse

Ansatte i kommunen

Ansattkloss

Hvordan møter vi barn vi lurer på?

Vi har utarbeidet et felles samtykkeskjema for å legge til rette for et godt samarbeid mellom ansatte.

Hjelp til deg som jobber med barn - (klikk på overskriftene for å få utdrag fra veilederen)
pdfSignaler hos barna
pdfGrunn til bekymring?
pdfHvem kan hjelpe?
pdfHvordan snakke med barn?
pdfHvordan snakke med foreldrene?

Her finner du hele veilederen

Dersom du ønsker å rådføre deg grunnet en bekymring eller bare lurer litt på noe ved et barn, kan du drøfte saker anonymt med:

Hægebostad og Audnedal barnevernstjeneste (38 34 91 00).

Mistanke / bekymring for om et barn blir utsatt for seksuelle overgrep, vold eller omsorgssvikt.

Privatpersoner eller offentlige ansatte som har en mistanke / bekymring kan også henvende seg til et tverrfaglig og tverretatlig konsultasjonsteam for råd. Henvendelsene behandles anonymt.
Kontaktperson i konsultasjonsteamet er Tove Lise Høigilt (Bufetat, Agder barne- og familiesenter) tlf.: 466 18 115.

• Last updated on .

Audnedal kommune