Skriftstørrelse

Ny informasjonsbrosjyre på vei i posten

Ny aktuell informasjonsbrosjyre fra nye Lyngdal kommune sendes i begynnelsen av juli ut til alle husstander i Audnedal og Lyngdal.

Har du bry til å bry deg?

Det er spørsmålet som denne gangen stilles på omslaget til den nye informasjonsbrosjyren fra nye Lyngdal kommune. I begynnelsen av juli sendes den ut til alle husstander i Audnedal og Lyngdal kommuner. Dette er den fjerde brosjyren i rekken.

Dersom du mot formodning ikke har fått den i postkassa kan du laste den ned digitalt her:

eller komme innom rådhuset for å få den i hånda.

nye Lyngdals egne sider kan du finne alle brosjyrene, samt lese mer om kommunesammenslåingsprosessen.

• Last updated on .

Audnedal kommune