Søk om Drømmestipendet

Publisert . Sist endret . i kategorien Kultur

Nominasjonsperioden for 2018 åpnes i desember 2017 og i løpet av mai/juni 2018 vil de 100 som får stipend bli presentert i forbindelse med arrangementer i kommunene.

– Hvem kan søke?

I 2018 må en være født tidligst i 1998 og senest i 2005 for å kunne bli nominert til Drømmestipendet.

– Hvordan søker jeg på Drømmestipendet?

Ta kontakt med kulturskolen i egen kommune for å få mer informasjon, spesielt for lokale frister.

– Hvordan vurderes de nominerte?

Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle unge kulturutøveres drømmer. Nominasjonene vurderes derfor både av en fagjury, en fordelingsjury og en drømmejury. Merk: Drømmen til den nominerte er like viktig og vektlegges like mye, som den nominertes ferdigheter. Ta gjerne en titt på denne animasjonen.

– Hvordan beskriver jeg drømmen?

La deg gjerne inspirere av noen tidligere drømmestipend-nominasjoner ved å gå inn på Nominerte drømmer eller Oppfylte drømmer.

– Her kan du få litt «drømmehjelp»

«Drømmehjelp».

– Hvordan dokumenterer jeg ferdigheter?

Det er mulig å laste opp bilder på Drømmestipendets nettsted, men øvrig dokumentasjon må lastes opp på eksterne sider og lenkene legges inn i nominasjonen.

Råd, tips og veiledning finner du i Kulturskolebanken.