Fra januar 2015 har DDV overtatt drift og brukerhjelp av kommunens IKT systemer.

Alle henvendelser til brukerstøtte skal rettes til ny felles brukerhjelp.

Fokus for oppstart av DDV fra januar av vil være å sikre god og stabil drift av alle IKT-systemer og en profesjonell felles brukerstøtte.

Du vil fra 2/1-15 kunne henvende deg til brukerhjelp på følgende måter:

•       Registrering av sak på www.ddv.no

•       Chat (finner du på www.ddv.no)

•       E-post: 

•       Telefon: 952 97 000

En app for Hva som skjer

Publisert . Sist endret . i kategorien IT

Lurer du på hva som skjer i Mandal, Lindesnes Audnedal, Åseral eller Marnardal? Hvor besøket ditt kan overnatte eller hva dere skal finne på i morgen? Last ned appen "Visit Lindesnesregionen" og ha informasjonen tilgjengelig rett i lomma.

Nå kan du laste ned info-appen for Lindesnesregionen. Dette er en app med oversikt over overnattingssteder, spisesteder, butikker og aktiviteter i Lindesnes- og Listerregionen. I tillegg inneholder den en rå arrangementskalender som viser hva som skjer. Last den ned og sjekk den ut da vel.

iPhone

Android app on Google Play

For at arrangementskalenderen skal holdes godt oppdatert er man avhengig av at dere melder ifra om deres arrangementer. Registrer dem på www.lindreg.no eller send informasjon og bilder til 

Registreringsskjema

Digitalt Svar Ut innføres i Audnedal

Publisert . Sist endret . i kategorien IT

Fra og med 15. April 2016 begynner alle kommunene i DDV å sende ut posten sin digitalt. Det du
må gjøre som innbygger, er å velge hvilken digital postkasse du ønsker å motta posten fra din
kommune i.

Avtale om fiberutbygging

Publisert . Sist endret . i kategorien IT

AK kommunevaapen 150x150Kommunestyret gjorde følgende vedtak i sak 67/15 - Avtale om utbygging av fiberutbygging i Audnedal kommune. Vedtaket ble enstemmig vedtatt. Vi kommer tilbake med sakspapirene til saken til uka, men dere kan lese dem i innkallingsdokumentet ved å bla litt.

4G dekning i Audnedal

Publisert . Sist endret . i kategorien IT

4g wifi 297697 640Audnedal kommunestyre har sammen med politiske ledelse og administrasjon samt  sammen med Lindesnesregionen( særlig Marnardal) jobbet målrettet i alle år for å få god mobildekning i kommunen(e). Her følger en statusoppdatering