Skriftstørrelse

Bad eller kjøkken

Du trenger ikke søke dersom:

Du skal installere, rive, endre eller reparere våtrom eller kjøkken og enkle installasjoner i eksisterende byggverk innenfor samme bruksenhet eller branncelle.

Husk at rommet må være godkjent for varig opphold. Om det ikke er det, må du søke om å endre bruken av rommet.

Du må søke med hjelp fra fagfolk dersom:

Brannskillet brytes og det gjøres endringer i bærende vegg eller konstruksjon. I de fleste tilfeller brytes brannskille når sluk eller soilrør skiftes.

Du skal opprette nye boenheter med bad eller kjøkken i.

• Last updated on .

Audnedal kommune