Skriftstørrelse

ÅPNINGSTIDER - Ferie

(Som følge av problemer med vår nye nettside og ferieavvikling hos DDV ser vi behov for å rette opp i feil åpningstider her på nettsida)

Fra mandag 2. juli til og med fredag 3. august er rådhuset åpent hverdager kl. 10-14

MEN i uke 30 er rådhuset stengt – sentralbordet vil være åpent fra kl. 10-14 også i denne uka.

Biblioteket følger rådhusets åpningstider.

Vanlig åpningstider på rådhuset er hverdager kl 9-15 som da blir åpningstidene fra mandag 6.august.

ORGANISASJONSNUMMERET til Audnedal er også feil. Det riktige er: 964 966 753

• Last updated on .