Skriftstørrelse

Ledige stillinger ved skolene

Det lyses ut stillinger som Vernepleier/barne- og ungdomsarbeider ved Konsmo skole og Byremo ungdomsskole med søknadsfrist 1.august.

SØKNADSSKJEMA

LEDIGE STILLINGER:

Konsmo skole – ledige stillinger:

Konsmo skole ligger på Helle i Audnedal kommune.  Skolen har ca 95 elever fra 1. til 7.årstrinn.  Bokmål er opplæringsmål.

Det er ledig 30 % fast stilling fra 15.08.18 og 30 % vikariat for skoleåret 2018/2019 ved Konsmo skole. Det er ønskelig med vernepleier, men barne- og ungdomsarbeidere oppfordres også til å søke.

For mer opplysninger om stillingene, kan konstituert enhetsleder Kate E Vigeland Berrefjord kontaktes på tlf. 90821851.

Byremo interkommunale ungdomskole – ledige stillinger:

Byremo ungdomsskole er lokalisert på Byremo og er en interkommunal ungdomsskole for Audnedal og Hægebostad kommuner. Det er ca 20 lærere som arbeider her og vi har rundt 150 elever. Vi har en stor og flott læreravdeling, og ungdomsskolen er under rehabilitering.

Det er ledig 70 % fast stilling fra 15.08.18 og 50 % midlertidig stilling for skoleåret 2018/2019 som barne- og ungdomsarbeidere ved Byremo interkommunale ungdomsskole.

For ytterligere opplysninger om stillingen kan enhetsleder Trond Refsnes kontaktes på tlf.: 932 31 539.

For alle stillinger i Audnedal kommune legges det ved ansettelse stor vekt på personlige egenskaper slik som engasjement, selvstendighet, fleksibilitet og evne til samarbeid.

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, regler og tariffavtaler. Det kreves politiattest for alle stillinger hvor det skal jobbes med utviklingshemmede, barn og unge.

Søknad sendes elektronisk. Søknadsskjema finner du på www.audnedal.kommune.no.

Søknadsfrist 1.august 2018.

• Last updated on .