Skriftstørrelse

Ledig stilling ved Audnedal læringssenter

Det er ledig et vikariat på 41,25 % vikariat og midlertidige stillinger på totalt 133 % som pedagog for skoleåret 2018/2019 ved Audnedal læringssenter.

Audnedal kommune ligger sentralt i Vest-Agder og har ca.1790 innbyggere. Med sin beliggenhet er avstanden kort til både strand og hei, enten en bruker bil eller tog. Foruten full barnehagedekning har kommunen et godt utdanningstilbud og høy kvalitet på våre helse- sosial og omsorgstjenester.

Audnedal framover - er kommunens visjon. Vi ønsker å gjøre tilbudene til våre innbyggere enda bedre gjennom høyere kvalitet og høyere trivsel. For 2017 ble vi året til landets nest beste kommune i forhold til kommunale tjenester i «Kommunebarometeret 2017». Kan du tenke deg å være med å bidra aktivt til å levere gode tjenester er vi svært interessert i å ha deg som medarbeider i kommunen.

Audnedal kommune og Lyngdal kommune er vedtatt sammenslått fra 1.1.2020. Det kan i den forbindelse bli endringer i organisasjonsstruktur, ansvar og oppgaver.

Audnedal læringssenter– ledige vikariat/ midlertidig stilling skoleåret 2018/2019:

Audnedal læringssenter ligger på Byremo i tilknytning til Byremo videregående skole. Læringssenteret gir tilbud om norsk- og samfunnsfagundervisning for flyktninger samt grunnskole for voksne. Det er ca 40 elever ved senteret.

Det er ledig et vikariat på 41,25 % vikariat og midlertidige stillinger på totalt 133 % som pedagog for skoleåret 2018/2019. Oppgaver vil være undervisning i karriereveiledning og grunnleggende ferdigheter innen norsk, samfunnskunnskap og matematikk i introduksjonsprogrammet. Det er også behov for faglærer innen naturfag, samfunnsfag og matematikk på grunnskolen for voksne.

Kvalifikasjonskrav:

• Høyskole/universitet.

Personlige egenskaper:

• Vi søker en lærer som er målbevisst, strukturert, fleksibel og initiativrik.  Du må kunne arbeide selvstendig og inneha god relasjonskompetanse.

For mer opplysninger om stillingene, kan leder Camilla Kvås kontaktes på tlf. 907 06 669.

For alle stillinger i Audnedal kommune legges det ved ansettelse stor vekt på personlige egenskaper slik som engasjement, selvstendighet, fleksibilitet og evne til samarbeid.

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, regler og tariffavtaler. Det kreves politiattest for alle stillinger hvor det skal jobbes med utviklingshemmede, barn og unge.

Søknad sendes elektronisk vai dette søknadsskjemaet.

Søknadsfrist 20.juni 2018.

• Last updated on .