Skriftstørrelse

SOMMERVIKAR RENHOLD PÅ BADEPLASS

Audnedal kommune lyser ut to stillinger som sommervikar renhold med søknadsfrist er 25.mai 2018.

GÅ TIL SØKNADSSKJEMA HER

Audnedal kommune ligger sentralt i Vest-Agder og har ca.1780 innbyggere. Med sin beliggenhet er avstanden kort til både strand og hei, enten en bruker bil eller tog. Foruten full barnehagedekning har kommunen et godt utdanningstilbud og høy kvalitet på våre helse- sosial og omsorgstjenester.

Audnedal framover - er kommunens visjon. Vi ønsker å gjøre tilbudene til våre innbyggere enda bedre gjennom høyere kvalitet og høyere trivsel. For 2017 ble vi kåret til landets nest beste kommune i forhold til kommunale tjenester i «Kommunebarometeret 2017». Kan du tenke deg å være med å bidra aktivt til å levere gode tjenester er vi svært interessert i å ha deg som medarbeider i kommunen.

Audnedal kommune og Lyngdal kommune er vedtatt sammenslått fra 1.1.2020. Det kan i den forbindelse bli endringer i organisasjonsstruktur, ansvar og oppgaver.

Sundet og Neset badeplass – ledige sommervikar renhold 2018:

Totalt ca. 30 timer i løpet av sommersesongen på hver plass.

Det skal ansettes en på Byremo og en på Konsmo, skriv i søknad hvor det ønskes å ha sommerjobb.

Kvalifikasjonskrav:

* Må selv kunne komme seg frem til arbeidsstedet.

* Skoleelever oppfordres til å søke.

Personlige egenskaper:

* Legges stor vekt på personlige egenskaper som engasjement, selvstendighet, fleksibilitet og evnen til samarbeid.

For mer opplysninger om stillingene, kan driftsleder Bjørn Tore Hellestøl kontaktes på tlf. 90573308 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For alle stillinger i Audnedal kommune legges det ved ansettelse stor vekt på personlige egenskaper slik som engasjement, selvstendighet, fleksibilitet og evne til samarbeid.

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, regler og tariffavtaler. Det kreves politiattest for alle stillinger hvor det skal jobbes med utviklingshemmede, barn og unge. Søknad sendes elektronisk. Søknadsskjema finner du øverst eller til høyre på denne side.

Søknadsfrist 25.mai 2018

• Last updated on .