Skattepengene kommer 20.juni

Publisert . Sist endret . i kategorien Skatteoppkrever og likningskontor

Skattepengene utbetales fra 20. juni, og 619 Audnedøler vil få skatt tilgode utbetalt.

 

Torsdag 20. juni 2019 er første skatteavregning for inntektsåret 2018 klar. Det er 904 personer i Audnedal kommune som er med i første avregning. Det er 619 personer som får skatt tilgode, 120 får et nulloppgjør, og 165 personer får restskatt. I gjennomsnitt er beløpene for skatt tilgode kr 11 176 utbetalt, og for de som får restskatt er gjennomsnitt å betale kr 13 289

Dersom du ikke er blitt avregnet 20. juni er neste mulighet 15. august, og deretter blir det løpende oppgjør frem til 23. oktober. Du får beskjed på e-post eller SMS når skatteoppgjøret ditt er klart.

Dato for utbetaling kan være inntil tre uker etter skatteoppgjørsdatoen som du finner øverst i høyre hjørne på skatteoppgjøret ditt. Beløp under 100 kroner utbetales ikke, ifølge Skatteetaten.

Leverte du skattemeldingen på papir får du skatteoppgjøret ditt tidligst i august.

Tilgode: 

Til hvilket kontonummer utbetales skattepengene?

I skatteavregningen du mottar er det oppgitt hvilken konto pengene du har tilgode blir overført til.

Hvis du ikke har oppgitt noen konto, får du tilsendt et utbetalingskort i posten til din folkeregistrerte adresse. Da kan det ta noe lenger tid å motta skattepengene.

Slik endrer du kontonummer for utbetaling

Ønsker du at pengene kommer inn på et annet kontonummer enn det som er oppgitt i skattemeldingen din, kan du endre kontonummeret elektronisk. Følg denne linken: Endre kontonummer

Dersom du ikke kan endre det elektronisk, må du kontakte skatteoppkreveren

Restskatt: 

Slik betaler du:

I god tid før forfallsfristen får du faktura med betalingsinformasjon. Hvis du er elektronisk bruker får du faktura med betalingsinformasjon i Altinn. Hvis ikke, får du tilsendt faktura med betalingsinformasjon i posten.

 

E-faktura

Du kan inngå avtale om e-faktura med oss i forbindelse med innbetaling av skatt.

Følg denne linken: E-faktura bestilling

 

Skatteoppkreveren i Lyngdal og Audnedal