Omsorgssenteret vant pris

Publisert . Sist endret . i kategorien Norges beste kommune

gylne måltid spiseromVinner av Gylne måltidsøyeblikk i Vest-Agder er Audnedal omsorgssenter i Audnedal kommune.

Premien er en inspirasjonsdag med kokk/resturantvert Trine Lohne på nyåret – med servering av festmat og feiring av vinneren.

FLiRet går nesten rundt

Publisert . Sist endret . i kategorien Norges beste kommune

flir logoExtraStiftelsen offentliggjøre i går listen over helseprosjekt de vil støtte spesielt, og UngdomsFLiR - feriecamp for ungdom, er tildelt 250.000 blanke norske kroner. Aina Bjørndal jubler høyt i dagens Lindesnes Avis.

Folkefest for de kongelige

Publisert . Sist endret . i kategorien Norges beste kommune

fotograf: Berit K. HøylandI anledning Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon og Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit valfartet Audnedølene til Byremoparken på denne vakre høstdagen i september. Her ventet forventningsfulle barn, ungdom, voksne og eldre på at Kronprinsparet skulle ankomme etter en kjøretur oppover den vakre Audnedalen. Sammen med ordfører, fylkesordfører, artister og andre inviterte gjester fikk de oppleve et strålende opplagt Kronprinspar som virkelig så ut til å sette pris på det de ble servert.

Vil tredoble innbyggertallet

Publisert . Sist endret . i kategorien Norges beste kommune

NMK-Konsmo-landsfinalenNMK Konsmo inviterer denne helgen til den store landsfinalen i bilcross 2013. Landsfinalen er som et Norgesmesterskap i bilcorss og regne, og er det største enkeltarrangementet i året. NMK Konsmo sier de håper på strålende vær, og at det da er realistisk og forvente opp mot 2000 tilskuere. Tar man med deltagere og friviliige snakker vi fort 2500 mennesker. Det er mye i ei bygd som Konsmo, med 8-900 innbyggere.