Prosjektleder og SLT-koordinator søkes

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Det lyses ut to ledige stillinger som prosjektleder i avdelingen Plan og Næring og som SLT-koordinator (Samordning av Lokale Kriminalietsforebyggende Tiltak) med søknadsfrist 29.september.

Om prosjektlederstillingen:

Om SLT-koordinatorstillingen: Det er ledig en 100% fast stilling fra 01.01.2020 ved avdelingen Plan og Næring. Kommunalsjef Plan og Næring vil være nærmeste leder, og stillingen vil inngå i en strategisk avdeling med fokus på å bidra til å oppfylle målene for Nye Lyngdal kommune.

Full utlysningstekst og søknadsskjema finner du på Lyngdal kommunes hjemmesider.