Ledige stillinger januar 2018

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

Audnedal kommune lyser ut diverse stillinger for arbeid i banrehagene og skolene. Allmennlærere, barne- og ungdomsarbeidere, assistenter, pedagog og barnehagelærere. Søknadsfrist er 30. januar.

GÅ TIL SØKNADSSKJEMA HER

GÅ TIL SØKNADSSKJEMA FOR LÆRERE

Audnedal kommune ligger sentralt i Vest-Agder og har ca.1780 innbyggere. Med sin beliggenhet er avstanden kort til både strand og hei, enten en bruker bil eller tog. Foruten full barnehagedekning har kommunen et godt utdanningstilbud og høy kvalitet på våre helse- sosial og omsorgstjenester. For å bli mer kjent med kommunen se www.audnedal.kommune.no.

Audnedal framover - er kommunens visjon. Vi ønsker å gjøre tilbudene til våre innbyggere enda bedre gjennom høyere kvalitet og høyere trivsel. For 2017 ble vi året til landets nest beste kommune i forhold til kommunale tjenester i «Kommunebarometeret 2017». Kan du tenke deg å være med å bidra aktivt til å levere gode tjenester er vi svært interessert i å ha deg som medarbeider i kommunen.

 

Ledige stillinger:

Skoleåret 2018/2019: 

Avhengig av permisjoner/oppsigelser kan det bli ledige stillinger for allmennlærere, barnehagelærere og barne- og ungdomsarbeidere/assistenter i faste stillinger og vikariater på Byremo ungdomsskole, Byremo barneskole, Konsmo skole, Byremo- og Konsmo barnehage fra 01.08.2018. 

Byremo ungdomsskole: 

Byremo ungdomsskole er lokalisert på Byremo og er en interkommunal ungdomsskole for Audnedal og Hægebostad kommuner. Det er ca 20 lærere som arbeider her og vi har rundt 150 elever. Vi har en stor og flott læreravdeling, og ungdomsskolen er under rehabilitering. 

Stilling 1: Vikariat som pedagog i inntil 100% stilling med tiltredelse snarest. Varighet til 31.07.18 med mulighet til forlengelse. 

Stilling 2: Vikariat som pedagog i inntil 100% stilling med tiltredelse snarest. Varighet til 31.07.18 med mulighet til forlengelse. 

Stilling 1: Ulike fag på ulike trinn 8. til 10. klasse. Fag det er spesielt behov for er norsk, kr.øv, samfunnsfag, krle, spes.ped. Andre fagkombinasjoner kan også være aktuelle.  

Stilling 2: Ulike fag på ulike trinn 8. til 10.klasse. Fag det er spesielt behov for er engelsk,     samfunnsfag, krle, spes.ped. Andre fagkombinasjoner kan også være aktuelle. 

Kvalifikasjonskrav: 

  • Høyskole/ universitet 

Personlige egenskaper: 

  • Vi søker en lærer som er målbevisst, strukturert, fleksibel og initiativrik. Du må kunne arbeide selvstendig og inneha god relasjonskompetanse. Personlig egnethet vil vektlegges ved ansettelsen. 

Vi kan tilby et godt faglig miljø med dyktige medarbeidere 

For ytterligere opplysninger om stillingen kan enhetsleder Trond Refsnes kontaktes på tlf.: 932 31 539. 

For alle stillinger i Audnedal kommune legges det ved ansettelse stor vekt på personlige egenskaper slik som engasjement, selvstendighet, fleksibilitet og evne til samarbeid. 

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, regler og tariffavtaler. Det kreves politiattest for alle stillinger hvor det skal jobbes med utviklingshemmede, barn og unge.  

Søknad sendes elektronisk. Søknadsskjema finner du på øverst og til høyre på denne siden.

Søknadsfrist 30.januar 2018.