Lyst på sommerjobb i Audnedal?

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

På vegne av Det Gamle Posthuset informeres det om at det er ledig to stillinger som sommerguider sesongen 2017 med søknadsfrist 30.april.

Audnedal kommune ligger sentralt i Vest-Agder og har ca. 1760 innbyggere.

I kommunen ligger Barnevandrersenteret og Det Gamle Posthuset sentralt i Konsmo sentrum. Senteret holder oppe hver dag fra kl. 12.00 til kl. 17.00, fra lørdag 24. juni til søndag 13. august og formidler historien om barnevandrerne på Agder.

Det Gamle Posthuset er museum og utstillingslokale. I lokalene vises en utstilling om forbryteren Ole Høiland og byggingen av Sørlandsbanen gjennom Audnedal. På 1800-tallet var det arbeidsvandringer for barn på Sørlandet. Barn fra de midtre og indre bygdene i Vest-Agder gikk til fots til områdene rundt Kristiansand og til rike gårder i Aust Agder. Barnevandrerstien går i dag gjennom ni ulike kommuner.

Barnevandrersenteret er driftet av Stiftelsen Det Gamle Posthuset, og for sesongen 2017 trengs det nå 2 sommerguider. Er du interessert i historie, kultur og har lyst til å formidle en unik del av kulturarven på Agder er dette sommer- jobben for deg!

Arbeidsoppgaver: Ta imot bestillinger og besøkende til senteret. Sette seg inn i historien til barnevandrerne, barnevandrerstien og Det Gamle Posthuset, samt formidle dette til besøkende. Salg av husflidsartikler og hold av enkelt regnskap.
Enkelt renhold.

Krav: Du må ha fylt 18 år. Du må være pålitelig og ha arbeidsvilje, med interesse for lokalhistorie og kulturminner. Du må like å treffe mennesker og ha evne til å formidle. Du må være villig og ha mulighet til å ta et guidekurs.
Du må kunne snakke engelsk og det er også ønskelig med tyskkunnskaper.

Søknadsfrist: 30. april 2017. Lønn etter kommunens regulativ.

Kontaktperson for spørsmål om stillingen:
Åse Marit Helle Tlf. 91 35 38 19.

Det er Stiftelsen Det Gamle Posthuset som lyser ut. Søknaden sendes derfor pr. post til: Stiftelsen Det Gamle Posthuset v/Solveig Midtbø, Hellemoen 1, 4525 Konsmo
eller som vedlegg til e-post til: