Flomsituasjonen pr 2.okt.17

Publisert . Sist endret . i kategorien Kunngjøringer

OPPDATERT INFO OM FLOMSITUASJONEN I AUDNEDAL KOMMUNE 02.10.17 kl 08:30

Det har kommet mye nedbør de siste to døgnene, og vannføringen er høy i elver og bekker.

Følgende veier som går gjennom Audnedal kommune er stengt – jfr melding fra Statens Vegvesen.

stengtvei1

stengtvei2

For oppdatert info om situasjonen på veien så nettsida til Statens Vegvesen. Her er lenken til informasjon om veier i Vest-Agder:

Følgende kommunale veier er stengte:

BYREMO:

Som følge av at fylkesvei 42 er stengt er det ikke mulig å komme inn den kommunale veien til Smedsland.

Vårdalsveien er stengt (fra Gaulevik til Kvåle) på grunn av oversvømmelse.

Veien ved Øvre Flottorp er stengt på grunn av at veien har rast ut. Gravemaskin er på vei og det ventes snarlig utbedring.

KONSMO:

Veien rundt Seland, Brastad og Hægeland er stengt på to plasser på grunn av skader. Arbeid pågår, og det ventes at veien kan åpnes i løpet av dagen.

Hunsdalsveien er stengt. Det vil gå en stund før denne veien kan åpnes pga omfattende arbeid.

Veien rundt Hellegarden er stengt ved Nordre bru på grunn av oversvømmelse.

Bro ved Stavdalen til Havreseland og Fiddan er stengt på grunn av bro som er oversvømt.

I tidsrommet fram til kl 15:00 i dag kan du ringe servicekontoret dersom du har beskjed om kommunale veier: telefon 38 28 2000.

Beskjed om hvor du kan ringe etter kl 15:00 blir lagt ut før kl 15:00 i dag.