Busskort til UIA studenter

Publisert . Sist endret . i kategorien Kunngjøringer

Audnedal kommune gir heltidsstudenter ved UIA gratis busskort skoleåret 2017/2018 dersom de forblir folkeregistrert i Audnedal.

Last ned søknadsskjema til busskort her:

Kristiansand kommune ønsker flere innbyggere og frister derfor studenter i høyere utdanning med gratis busskort for skoleåret 2017/2018 dersom de melder flytting til Kristiansand. Formannskapet i Audnedal syns lite om dette stuntet fra Kristiansand kommune. Vi ønsker selvsagt at våre ungdommer også i studietiden er folkeregistrert i Audnedal og har derfor idag gjort følgende vedtak:
"Audnedal kommune gir heltidsstudenter ved UIA gratis busskort skoleåret 2017/2018 dersom de forblir folkeregistrert i Audnedal. Dette er for at vi vil beholde de unge bosatt i kommunen vår så lenge de studerer. Det gir dem stemmerett ved lokalvalg. Dette er viktig slik at de under studietiden er med å påvirke utviklingen av kommunen de forhåpentligvis vil flytte hjem til etter endte studier. Det skaffer også kommunen inntekter som gjør at vi kan utvikle kommunen videre til beste for våre innbyggere. Dette er en prøveordning som skal evalueres før 01.07.2018."

Mer utfyllende informasjon kommer i løpet av kort tid. Men er du student og tror dette kanskje angår deg, ta kontakt med ordføreren på telefon 90 77 88 18 allerede nå.

Kristiansand busskort

(Skjermdump fra www.kristiansand.kommune.no 24.08.2017)