Audnedal Framover

Formannskapets innstilling til handlingsplan 2019-2022

Publisert . Sist endret . i kategorien Kunngjøringer

Her kan du lese formannskapets innstilling til Kommunestyrets behandling av Handlingsplan 2019-2022 og Budsjett 2019. Kommunestyret skal behandle dette 13.desember. Kommunestyrets møte blir filmet og vist direkte på nettet – se KommuneTV her

Rådmannens forslag til Handlingsplan og budsjett ligger også vedlagt. Formannskapets foreslåtte endringer er ikke innarbeidet i dette.

Dokumentene ligger også ute til gjennomsyn på Omsorgssenteret på Byremo og servicekontoret på Konsmo.

Båndtvang for hund

Publisert . Sist endret . i kategorien Kunngjøringer

Marnardal og Audnedal kommuner innfører nå ekstraordinær båndtvang for hund gjeldende fra 27.02.2018. Nærmere opplysninger om forskriften går frem av de vedlagte dokumentene.

Oppdatering strømsituasjonen

Publisert . Sist endret . i kategorien Kunngjøringer

kl 19:00 - Status er nå at strømmen er tilbake på Byremo og Konsmo. Det er fortsatt andre steder i kommunen som ikke har fått strømmen tilbake. Agder Energi arbeider med feilretting. Dere må forvente utkoblinger i forbindelse med omkobling, samt at det fortsatt kan skje hendelser som medfører nye strømbrudd.
Vi satser også på at skolene og barnehagene har åpent som normalt.

kl 16:00 - Vi har nå fått strøm til omsorgssenteret på Byremo. Fasttelefonen virker der og omsorgssenteret kan kontaktes på 38281290 dersom behov. Nødnettet (110)er nede på Byremo og ellers i deler av kommunen. Foruten tlf på omsorgssenteret kan dere også ringe 41101144 eller 41696564 ved behov.