Audnedal Framover

HV øvelse pågår

Publisert . Sist endret . i kategorien Kunngjøringer

Agder og Rogaland heimevernsdistrikt (HV 08) setter sitt synlige preg på regionen i disse dager.

– Det blir mye uniformer og aktivitet. Men det er ingen grunn til engstelse om folk ser soldater med våpen og militære kjøretøy. Dette er kun en øvelse, sier liaison i HV 08, Ronny Hansen.

Øvelsen startet torsdag 13. juni, og pågår til og med mandag 17. juni. Mye av øvelsen vil være lokalisert til Knivsland i Farsund. Men det blir tidvis aktivitet i store deler av både Lister- og Lindesnesregionen.

Har du spørsmål om øvelsen kan Heimevernets operasjonssentral kontaktes på telefon 38 90 96 89.

Via lenken under kan du lese mer om Agder og Rogaland heimevernsdistrikt HV 08.

Nye veinavn i Nye Lyngdal

Følgende veier får nytt navn etter vedtaket i Tjenesteutvalget den 22.11.2018

veinavnliteMoneveien endres til Monebakken

Lølandsveien endres til Lølandslonveien

Neseveien endres til Neset

Stadionveien endres til Idrettsveien

Lunden endres til Lunden Sveindal

Kjørkeveien endres til Kjørkeheiveien

Båndtvang for hund

Publisert . Sist endret . i kategorien Kunngjøringer

Marnardal og Audnedal kommuner innfører nå ekstraordinær båndtvang for hund gjeldende fra 27.02.2018. Nærmere opplysninger om forskriften går frem av de vedlagte dokumentene.

Oppdatering strømsituasjonen

Publisert . Sist endret . i kategorien Kunngjøringer

kl 19:00 - Status er nå at strømmen er tilbake på Byremo og Konsmo. Det er fortsatt andre steder i kommunen som ikke har fått strømmen tilbake. Agder Energi arbeider med feilretting. Dere må forvente utkoblinger i forbindelse med omkobling, samt at det fortsatt kan skje hendelser som medfører nye strømbrudd.
Vi satser også på at skolene og barnehagene har åpent som normalt.

kl 16:00 - Vi har nå fått strøm til omsorgssenteret på Byremo. Fasttelefonen virker der og omsorgssenteret kan kontaktes på 38281290 dersom behov. Nødnettet (110)er nede på Byremo og ellers i deler av kommunen. Foruten tlf på omsorgssenteret kan dere også ringe 41101144 eller 41696564 ved behov.