Friluftsskole i vinterferien

Publisert . Sist endret . i kategorien Idrett- og friluftslivsnytt

Årets første friluftsskole går av stabelen på Bortelid i Åseral i vinterferien, nærmere bestemt den 20.-22. februar. Påmeldingen har startet.

pdffriluftsskoleflyer_vinter_2017.pdf

pdfInfobrosjyre_FS_vinter_2017.pdf

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, med hovedfokus på 10–13-åringer. Noen går inn i ferier uten SFO eller andre ferietilbud mens foreldre er i arbeid, og da kan det være gøy å komme seg ut og møte andre i positiv aktivitet. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv. Disse skal i all hovedsak være friluftsrelaterte. Friluftsskolen arrangeres på dagtid over 3 til 5 dager. Det kan være én overnatting, men er ikke et sammenhengende leirtilbud. Friluftsskolen skal normalt være åpen for alle og med lav deltakeravgift. Vi tar denne gangen en egenandel på 800 kroner, men Friluftsskolen er et samarbeid mellom Den Norske Turistforeningen og Friluftrådenes Landsforbund.

Dersom dere er i kontakt med noen som har problemer med egenandelen men har lyst å være med, ta kontakt med oss - det er en støtteordning vi kan benytte.

Friluftsrådet for Lindesnesregionen arrangerer 4 friluftsskoler i år. Tre nye friluftsskoler arrangeres i sommerferien, både i Audnedal og Mandal. I vinterferien har vi tilbud om overnatting på Logna grendehus begge nettene, i håp om at det vil gjøre det lettere for alle i regionen å delta, selv om de skulle bo et stykke unna Åseral.

Les mer hos iFlir: http://iflir.no/2017/01/27/pamelding-apen-friluftsskolen-pa-bortelid-uke-8/

Direkte link til påmeldingsskjema