Folkehelseuke i Audnedal

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

I uke 42 setter vi litt ekstra fokus på folkehelse.

Fra 16.oktober til 20.oktober vil Audnedal kommune for første gang ha en hel uke der folkehelse er i fokus. Kommunen vil arrangere ulike varierte tilbud til innbyggerne, og har invitert lag og foreninger til å bidra.

Vi vil fortløpende legge ut litt mer informasjon om hva som skjer, både her på hjemmesiden og på kommunens facebookside.

Det som foreløpig er på programmet er:

Mandag 16.oktober, kl.15.00 - Ut på tur med Reidar Vrålstad. Guidet tur i nærmiljøet (Passer for alle)

Tirsdag 17.oktober - Markering av Verdensdagen for Psykisk Helse (Felles foredrag for ansatte i Audnedal kommune)

Tirsdag 17. oktober - Yoga. Gratis prøvetime for alle som har lyst - i regi av Grindheim Helselag. I gymsalen på Byremo.

Onsdag 18.oktober, kl.14.00 - Felles trening og hinderløype i Konsmoparken, med kommunal fysioterapeut og folkehelsekoordinator (Passer for alle)

Onsdag 18.okober, kl. 18.00 - Gratis spinning på Konsmo, et tilbud fra Konsmo IL. Åpent tilbud uansett om man er medlem i idrettslaget eller ei.

Onsdag 18.oktober, kl.15.00 og 18.00 - Livredningskurs (Tilbud til lag og foreninger - Bindende påmelding)

Torsdag 19.oktober, kl 18.00 - Inspirasjonskurs i matlaging, med Kjersti Tveit Nilsen, enkel og rask hverdagsmat (Bindende påmelding - passer for alle)

Torsdag 19.oktober, kl.15.00 og 18.00 - Livredningskurs (Tilbud til lag og foreninger - Bindende påmelding)