Audnedal Framover
Her vil du finne de siste nyhetene fra framsida.

Gladnyhet fra Tannlegene

Opprettet . Postet i Aktuelt

Vest-Agder fylkesting har i dag den 17.6.2015  vedtatt å samlokalisere tannhelseklinikkene for kommunene Audnedal, Hægebostad og Åseral på Byremo. Det er planen å etablere et mindre tannhelsesenteret i 1. etasje på helsehuset på Byremo - der hvor legene tidligere holdt til. Under forutsetning av at Kommunestyret den 25. juni vedtar å bygge om lokalene i 1. etasje på helsehuset til et tannhelsesenter, vil arbeidet med planlegging og ombygging bli startet opp så snart som mulig. Formannskapet hadde saken til behandling den 11. juni 2015 og innstilte enstemmig på å si ja til  dette.

Omsorgssenteret på tur

Opprettet . Postet i Aktuelt

giraffGrindheim Helselag og Audnedal Frivilligsentral søkte Nasjonalforeningen for folkehelse om midler til utflukt for eldre.

Vi fikk 10 000,- kr og valgte å bruke disse pengene til tur for beboere ved Audnedal Omsorgssenter.

Det ble en strålende dag for ALLE, med mange flotte opplevelser, god mat og sosialt samvær.

Samtidig som vi var på tur, arrangerte også "Livsglede for eldre" ved Byremo videregående skole tur til Dyreparken.
Vi fikk også god hjelp fra de "gule ledsagerne"

Tusen takk til alle frivillige som bidro til at denne turen kunne gjennomføres!

Se alle bildene her

Musikkens dag

Musikkensdag 25 april 2015 small

Musikkverkstedet på Byremo arrangerer musikkens dag 25.april både på dagtid på Byremo, og på kveldstid på Konsmo sammen med årets Kulturprisutdeling. Gled dere til en musikalsk festdag. Se program her.