Audnedal Framover
Her vil du finne de siste nyhetene fra framsida.

Vær nøye med håndhygienen!

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Det er grillsesong, og mange koser seg med grillmat og salat. Vi vil benytte sjansen til å minne deg på hvor viktig det er med håndhygiene og renslighet når det lages mat på denne måten.

Vi har satt spesielt fokus på dette fordi vi i Audnedal og omegn nylig har hatt forekomst av smittsom diaré med tarmbakterien E. Coli. Vi oppfordrer publikum som opplever diarésykdom, evt. med oppkast og magesmerter til å holde seg borte fra jobb. Alle bør være nøye med håndhygiene - bruk gjerne spritvask. Det bør være lav terskel for å oppsøke lege ved diarésykdom.

Nyttige tommelfingerregler:

• all farsemat (herunder kjøttdeig, hamburgere, kjøttkaker o. l.) bør være godt gjennomstekt eller gjennomkokt.
  • andre kjøttprodukter bør være godt stekt på overflaten
  • unngå upasteurisert melk og produkter laget av upasteurisert melk
  • grønnsaker som skal spises rå bør skylles godt
  • oppbevar maten ved kjøletemperatur (+4°C) – husk kjøleboks i sommervarmen
  • vask hender etter toalettbesøk, etter kontakt med dyr og før matlaging og måltider
  • vask kniver, skjærefjøler og kjøkkenutstyr som er blitt forurenset av råvarer, før utstyret brukes til annen mat.

Konsmo 21. Juni 2017

Kommuneoverlegen

Kommunale avgifter og eiendomsskatt 1. termin 2017

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Kommunale avgifter og eiendomsskatt
1. termin 2017

I forbindelse med endring av økonomisystem vil utsendelsen av faktura for kommunale avgifter 1. termin og eiendomsskatt 1. termin bli forsinket.

Dette gjelder alle, og faktura vil bli utsendt så snart problemene er løst.