Audnedal Framover
Her vil du finne de siste nyhetene fra framsida.

Kan du stå løypevakt for stjernene?

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Vi søker løypevakter til Tour of Norway etapen som går gjennom kommunen vår torsdag 30.mai. Til sammen 32 vakter trengs på dette strekket, og nå frir vi til dere folkelivglade mennesker i den vakre kommunen.

Løypevaktens oppgave er å vise vei eller yte service (passe på sperring), og regulerer ikke trafikk. Da kommer du enda et hak nærmere sykkelstjernene når de suser forbi.

Toour of Norway betaler kr 200 pr. løypevakt, så det kan kanskje være aktuelt å samle laget/organisasjonen din for en fin liten inntekt. Løypevaktene må være over 18 år.

Alle som skal være løypevakter må gjennomføre et e-læringskurs for løypevakt som tar ca. En times tid.

Ta kontakt direkte med Terje Ågedal (48452581) eller samle en liten gjeng og meld på alle sammen.

MEN det HASTER. Så meld deg med en gang, eller senest i løpet av tidlig neste uke.

Vi gleder oss!

Rådmannens budsjettforslag

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Her følger rådmannens forslag til Handlingsplan 2019-2022 og budsjett 2019. Disse ble presentert i kommunestyremøtet torsdag 08.11.2018.
Vedlagt er også presentasjonen som ble vist.

Søknad om reisestøtte for studenter

Bakgrunn for ordningen
Det er ønskelig for Audnedal kommune å beholde de unge bosatt i kommunen så lenge de studerer. Det gir dem stemmerett ved lokalvalg. Dette er viktig slik at de under studietiden er med å påvirke utviklingen av kommunen de forhåpentligvis vil flytte hjem til etter endte studier. Det skaffer også kommunen inntekter som gjør at vi kan utvikle kommunen videre til beste for våre innbyggere.