Audnedal Framover
Her vil du finne de siste nyhetene fra framsida.

Presentasjon av enhetene

Opprettet . Postet i Aktuelt

Under tirsdagens direktesendte kommunestyremøte presenterte alle enhetene i kommunen seg for de de frammøtte. Vi anbefaler absolutt at dere tar en titt på disse presentasjonene for å bli bedre kjent med våre enheter, tjenester, ansatte og ledere.

Kjære Audnedøler

Opprettet . Postet i Aktuelt

phoca thumb m tonnes m ordforerkjedetDette er en liten hilsen fra Ordføreren på vegne av meg selv og kommunestyret som nå er ferdig med den 4 års perioden vi var valgt av dere til å ha den politiske styringen av Kommunen vår.

Først av av alt vil jeg takke dere som ga oss i kommunestyret denne tilliten. Vi er nå ca1750+ innbyggere og SSB som driver med statistikk mener vi vil være ca 2400 Audnedøler om 20 år (36% flere enn i dag) Det er nesten like mye vekst som attraktive kystbyer har. Så 2020 i 2020 er vi litt etter men ikke mye.

Gladnyhet fra Tannlegene

Opprettet . Postet i Aktuelt

Vest-Agder fylkesting har i dag den 17.6.2015  vedtatt å samlokalisere tannhelseklinikkene for kommunene Audnedal, Hægebostad og Åseral på Byremo. Det er planen å etablere et mindre tannhelsesenteret i 1. etasje på helsehuset på Byremo - der hvor legene tidligere holdt til. Under forutsetning av at Kommunestyret den 25. juni vedtar å bygge om lokalene i 1. etasje på helsehuset til et tannhelsesenter, vil arbeidet med planlegging og ombygging bli startet opp så snart som mulig. Formannskapet hadde saken til behandling den 11. juni 2015 og innstilte enstemmig på å si ja til  dette.