Audnedal Framover
Her vil du finne de siste nyhetene fra framsida.

Natteravnkonferanse

Opprettet . Postet i Aktuelt

natteravnVELKOMMEN TIL INSPIRASJONSKONFERANSE 11. APRIL!

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til natteravnkonferansen på Hotell Norge lørdag etter påske, med nypåmeldingsfrist tirsdag 7.april.

Agder i 2050

Opprettet . Postet i Aktuelt

Agder20504. klasse ved Byremo barneskule blei filma og intervjua om temaet 2050. Det var eit spanande besøk av Per Tomas Govertsen. Elevane fortalde og fantaserte ivrig om sine tanker om fremtida. Filmen ble brukt som intro på agderkonferansen i Kilden 22 jan, der temaet var agder 2050. Her er resultatet. Knallbra!

Åpning av LRMS

Opprettet . Postet i Aktuelt

LRMS-aapning3Tysdag 2. desember var dagen då Lindesnesregionen sine 5 ordførarar sto samla framfor det gamle sjukehuset i Mandal, og kunne erklære Lindesnesregionens medisinske senter (LRMS) for opna.

Kommer posten fram?

Opprettet . Postet i Aktuelt

veinavnliteVi har den siste tiden mottatt en del klager på post som ikke kommer fram, og som kommer i retur. Etter at Posten har flyttet sin postsortering fra Byremo til Kristiansand er det tydeligvis blitt viktigere og spesifisere adressen litt mer enn bare 4529 Byremo.