Audnedal Framover
Her vil du finne de siste nyhetene fra framsida.

Åpning av LRMS

. i kategorien Aktuelt

LRMS-aapning3Tysdag 2. desember var dagen då Lindesnesregionen sine 5 ordførarar sto samla framfor det gamle sjukehuset i Mandal, og kunne erklære Lindesnesregionens medisinske senter (LRMS) for opna.

Kommer posten fram?

. i kategorien Aktuelt

veinavnliteVi har den siste tiden mottatt en del klager på post som ikke kommer fram, og som kommer i retur. Etter at Posten har flyttet sin postsortering fra Byremo til Kristiansand er det tydeligvis blitt viktigere og spesifisere adressen litt mer enn bare 4529 Byremo.

Audnedal på utdanningsmesser

. i kategorien Aktuelt

paa stand2I november har kommunens ansatte deltatt på Utdanningsmesse på UiA, Kristiansand og på BLI14 (utdannings- og yrkesmesse) på Mandal videregående skole. Begge dager har vi hatt felles stand sammen med de andre kommunene i Lindesnesregionen.