Audnedal Framover
Her vil du finne de siste nyhetene fra framsida.

Bygdeustilling i Åseral

Opprettet . Postet i Aktuelt

seral-28x36Til alle som driver med kunst og håndverk i Audnedal kommune!

Åseral inviterer nabokommunene til å delta på årets bygdeutstilling. Er dette noe du kunne tenke deg, eller aktuelt for noen du kjenner, ta gjerne kontakt med undertegnede eller ansvarlige i Åseral kommune (se informasjon under):

Bandhelgsuksess

Opprettet . Postet i Aktuelt

Facebook fremside HSL april-miniMusikkverkstedet Byremo arrangerer ny bandhelg den 5.-6. april.

Følgende info er er å lese på Facebookehendelsen de har lagt ut:

8. klasse og oppover, PRIS: 300kr
OPPMØTE: Lørdag 5. April kl. 10 BYREMO UNGDOMSSKOLE

Temakonferanse om demokratisk deltagelse

Opprettet . Postet i Aktuelt

LIM planenArbeidet med å lage en Regional plan for likestilling, inkludering og mangfold på Agder (LIM-plan), er i gang. Planen har fem hovedtema og ett av disse er Demokratisk deltakelse. I den forbindelse inviteres alle interesserte til den første plantemakonferansen på Zion Konsmo i Audnedal, onsdag 26.februar klokken 18.

Angående Agder Breiband

Opprettet . Postet i Aktuelt

Det er en feil at Audnedal ikke har blitt nevnt i artikkelen om Agder breibands oppsigelse av gjeldene DSL-abonnement i Fædrelandsvennen og Lindesnes Avis. Les mer om hva IKT i Audnedal mener du bør gjøre dersom oppsigelsen gjelder deg.